skip to Main Content
Ziana Nassira [site_reviews_summary assigned_to="934" hide="bars"]

Beschrijving van Ziana Nassira

Door mijn passie voor bridalstyling en mijn betrokkenheid ben ik meer dan een ziana.

Al enkele jaren verzorg ik de styling van verschillende bruiden, iets wat ik met heel veel passie en plezier uitoefen.
Inmiddels is ziana Nassira flink uitgegroeid tot een groot, professionele bruidshuis. Waar de service hoog in het vaandel staat.
Doordat ik mijzelf blijf ontwikkelen, pas ik altijd de nieuwste technieken toe aan de verschillende make up stylen en bruidskapsels. Denk bijvoorbeeld aan de Bollywood waves en contouren. Ik heb diverse nationale en internationale opleidingen, workshops en masterclass gevolgd op het gebied van haar en visagie. Tevens bied ik mijn klanten altijd de nieuwste designs bruid lebsats aan.
Ik vind het dan ook belangrijk om goed op de hoogte te blijven van diverse ontwikkelingen op het gebied van bridalstyling.
Service staat bij ons voorop, ik zorg graag voor mijn bruiden en vind het belangrijk dat ze zich bij mij op hun gemak voelen. Ik geef mijn bruiden altijd mijn volle aandacht en ben er op hun trouwdag helemaal voor hen.
Met mijn ervaring en prachtige creaties, bezorg ik jou de mooiste dag van je leven!

Bedrijfsgegevens Ziana Nassira

+31 (0)6 182 431 36
www.ziananassira.nl
Prijslijst
Op aanvraag
Werkzaam door heel Nederland
Ervaringen met Ziana Nassira

Voor de betrouwbaarheid van de reviews kan er maar één review per gebruiker geschreven worden. Alle gedeelde ervaringen worden eerst beoordeeld op gepaste inhoud, alvorens deze worden geplaatst. My Dream Wedding vindt transparantie belangrijk. Hierdoor kunnen diensten geen ongewenste reviews verwijderen.

[site_reviews assigned_to=”934″ fallback=”Deel als eerste jouw ervaring!” pagination=”ajax” count=”5″]

[site_reviews_form assign_to=”934″]

Back To Top